Medlemskap och anläggningskort hos Gärds Ryttarförening

Föreningen med stort hjärta vill ha fler medlemmar och behålla dig som redan är medlem. Därför jobbar vi aktivt för att hålla vår anläggning i bästa möjliga skick och vi försöker se till att det alltid händer något i föreningen.

Har du frågor eller bara är lite nervös för att dyka upp själv första gången på någon av våra aktiviteter? Kontakta någon i styrelsen så ser vi till att sammanföra dig med en medlem som kan vara fadder till dig under din första tid.

Du vet väl att det inte finns något krav på att vara medlem hos oss för att använda vår anläggning, men som medlem får du förmånliga priser!

Medlemsavgifter 2024

Medlemskap i Gärds Ryttarförening

I medlemskapet ingår möjlighet att tävla för klubben, anläggningskort till förmånliga priser samt olycksfallsförsäkring.

Du kan läsa mer om olycksfallsförsäkringen här:
https://www.ridsport.se/Omoss/forsakringar/

Swish: 123 468 85 78
PG: 496 05 43-9

Våra olika anläggningskort

Få tillgång till vår anläggning

För att köpa anläggningskort måste du vara medlem och köpa andelar i ridhuset. En andel är din tills du avvecklar den. Du behöver alltså inte köpa nya varje år.

En ridhusandel kostar 500 kr och du behöver 2 andelar för 1 häst och 3 andelar om du använder fler hästar (endast en person kan registreras som ägare).

Ett anläggningskort/uteanläggningskort gäller för ryttaren. Inte hästen. Undantag vid exempelvis provridning vid försäljning, då gäller ordinarie ryttares anläggningskort/uteanläggningskort.

Genom ideella arbetstimmar på klubben kan du få ditt anläggningskort kostnadsfritt samt fria starter på klubbens tävlingar.

Swish: 123 468 85 78
PG: 496 05 43-9

Vi behöver din information

För att aktivera ditt medlemskap och/eller anläggningskort behöver vi dina uppgifter. Fyll i formuläret nedan så aktiverar vi ditt medlemskap när inbetalning och information har inkommit till oss!

Vänligen vänta...